WONINGBOUW MET OOG VOOR DETAIL

Metsel- en lijmwerken volgens de regels van de kunst

Wilt u uw woning uitbreiden of renoveren? Of bent u in Willebroek en omstreken op zoek naar een vakman om de metsel- en lijmwerken van uw nieuwbouwwoning aan te pakken? Kuvi Construct regelt het allemaal. Dankzij onze liefde voor het vak en onze jarenlange ervaring voltooien we in een mum van tijd uw project. Steeds vaker wordt er geopteerd voor de moderne techniek van het lijmen van stenen en muren. In dat geval hoeven we niet te voegen en zullen we uw werken sneller kunnen finaliseren.

Dat zorgvuldig uitgevoerde lijmwerken dan ook prioritair zijn als het op de duurzaamheid van uw woning aankomt, hoeven we u niet te vertellen. Doe daarom beroep op de expertise van Kuvi Construct: met de meest recente technieken perfect in de vingers, kunt u zeker zijn van een uitmuntend resultaat. Of het nu gaat over het vervangen van slechts enkele stenen of over het uitbesteden van uw totale metsel- en lijmwerken; wij regelen het allemaal. 

Contact

Heeft u interesse in onze diensten? Maak dan meteen een afspraak. Zowel voor nieuwbouwwoningen als voor renovatieprojecten kunt u bij ons terecht.