WONINGBOUW MET OOG VOOR DETAIL

Nieuwbouw volgens uw stijl

Onze knowhow en expertise in de bouwsector, maken van ons geschikte partners en adviseurs als het op uw bouwproject aankomt. Alle werken die we bij Kuvi Construct uitvoeren, gebeuren in samenspraak met de bouwheer of architect. Zowel traditionele, rustieke als moderne nieuwbouwwoningen behoren tot de mogelijkheden. Geef ons gerust uw wensen door zodat we samen alle opties kunnen bekijken. 

Transparante communicatie en betrokkenheid

Niets zo vervelend en frustrerend als een bouwproces dat blijft aanslepen. Eens u aan een nieuwbouwproject begint, wilt u uiteraard dat alles zo goed mogelijk verloopt. Bij Kuvi Construct vinden we het dan ook vanzelfsprekend dat we u bij elke stap van het bouwproces betrekken zodat wij te allen tijde met uw wensen en verwachtingen rekening kunnen houden. 

Pas wanneer alle neuzen in dezelfde richting staan, kan een bouwproject goed uitgevoerd worden. Regelmatig overleg met uw architect en eventueel andere aannemers is dan ook cruciaal om tot een mooi eindresultaat te komen zonder vertraging op te lopen of problemen te ondervinden. 

Hier kan u enkele recente realisaties bekijken.

Contact

Laat ons gerust iets weten indien u meer informatie wenst te ontvangen of alvast een offerte op maat wil laten opmaken. Ook voor metsel-en lijmwerk, betonwerken kunt u bij ons te recht. Wij helpen u zo snel mogelijk verder!